nedoPC.org

Community of electronics hobbyists established in 2002

...
Atom Feed | View unanswered posts | View active topics It is currently 20 Jun 2018 07:07



Reply to topic  [ 3 posts ] 
[Sprinter] Tape in without function 
Author Message
Writer

Joined: 08 Sep 2010 08:04
Posts: 22
Location: 109.44.89.4
Reply with quote
The tape in from the Sprinter 2000 did not work. I use my pc with soundcard and a cable. With my ZX48K the same configuration works.

Is it generally possible to load games from tape in?


Micky


16 Oct 2010 14:08
Profile
Admin
User avatar

Joined: 09 Jan 2003 00:22
Posts: 16600
Location: Colorado
Reply with quote
-Micky wrote:
The tape in from the Sprinter 2000 did not work. I use my pc with soundcard and a cable. With my ZX48K the same configuration works.

Is it generally possible to load games from tape in?

Micky


I believe you should switch Sprinter to normal speed (F11?) instead of "turbo" in order to use tape-in (disclimer: I never used tape-in on my Sprinter).

_________________
:eugeek: https://twitter.com/Shaos1973


16 Oct 2010 21:22
Profile WWW
Writer

Joined: 08 Sep 2010 08:04
Posts: 22
Location: 109.44.89.4
Reply with quote
Post 
Ok, new cabels but still no success. I believe the Sprinter can't hear. Anyone an idea? Turbo off is F12.


Micky


12 Nov 2010 16:56
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.